Loading images...

Workshop

Gospel Workshop med Århus Gospel KvartetGospel workshop med Århus Gospel Kvartet

Århus Gospel Kvartet tilbyder gospel workshop, der skaber glæde og sammenhold, og som bl.a. kan benyttes i virksomhedsregi, ved personalearrangementer, julefrokoster, konfirmationer osv.

En gospel workshop med Århus Gospel Kvartet er en overraskende, underholdende og anderledes metode til at styrke fællesskabet og samarbejdet i en gruppe, fordi der opstår glæde og engagement.

Med professionel instruktion fra en eller flere af medlemmerne af Århus Gospel Kvartet bliver Gospel workshoppen en sjov, intens fællesskabende oplevelse, hvor deltagerne, nybegyndere som øvede, skaber deres helt eget harmoniske, flerstemmige gospelkor.

Århus Gospel Kvartet sikrer en succesfuld oplevelse og har stor erfaring med gospel workshops i hele landet for alt fra virksomheder, personaleforeninger til klubber, loger, kirker mm.

Det er muligt at booke en eller flere af medlemmerne i Århus Gospel Kvartet til en gospelworkshop eller at kombinere en koncert med en forudgående workshop. Gennem grundig dialog sammensættes der et individuelt program tilpasset og målrettet netop jeres behov.

Kontakt os uforpligtende på tlf. 6910 3350 eller info@gospelmusik.dk for forespørgsel eller booking af gospel workshop med Århus Gospel Kvartet.

.