Loading images...

Om Århus Gospel Kvartet

Gospelmusik.dkSiden 2002 har den populære og efterspurgte Århus Gospel Kvartet optrådt for fyldte sale landet over til bl.a. kirkekoncerter, receptioner, julefrokoster, konfirmationer og privatfester. Århus Gospel Kvartet optræder og instruerer ligeledes i virksomhedsregi i forbindelse med teambuilding og workshops.

Gruppen består pt. af Hanne Dalsgaard, Marlene Andersen, Rune Funch & Jakob Gunnertoft, som alle er uddannede ved musikkonservatoriet og til dagligt arbejder professionelt med sang og musik.

Århus Gospel Kvartets medlemmer har hver især optrådt med anerkendte kunstnere som Søs Fenger, Erann DD, Martin Brygmann, Julie Berthelsen m.fl. Derudover har gospelkvartetten som ensemble optrådt med både danske og internationale navne som f.eks. Linda Andrews, Laura Kjærgaard, Lene Nørrelykke, James Sampson, Bob Bailey (USA) og Gregory Boyd (USA).

Gospel-genren er helt unik og kendt for at sprede livsglæde og være mangfoldig med en lang række anvendelsesmuligheder, hvorfor den da også er meget populær. Århus Gospel Kvartet leverer gospelkoncerter på et højt musikalsk niveau og har en fantastisk evne til at involvere og inddrage publikum. På den måde skaber de entusiasme, positiv energi og engagement.

Gospelensemblet fra Århus er et gunstigt alternativ til større gospelkor, bands og orkestre, da besætningens størrelse, er meget fleksible i forhold til bl.a. repertoire og plads. Derfor passer Århus Gospel Kvartet til de fleste kirkerum og spillesteder.

Repertoiret kan bestå af en blanding af både nye gospelsange og gode gamle klassikere som f.eks. Amazing Grace eller Oh Happy Day. Vi hjælper gerne med at rådgive, planlægge og tilpasse gospelarrangementet efter netop jeres behov og ønsker, så oplevelsen bliver succesfuld.

Århus Gospel Kvartet kan bookes både i forbindelse med koncert, teambuilding og workshop. Det er også muligt at booke en eller flere af medlemmerne i Århus Gospel Kvartet eller med gæstesolister.

Kontakt os uforpligtende på tlf. 6910 3350 eller info@gospelmusik.dk for rådgivning, info og booking af Århus Gospel Kvartet..