Loading images...

Konfirmander

Konfirmand gospelÅrhus Gospel Kvartet tilbyder medrivende workshop med gospel for konfirmander, der fanger de unge

Gospel er en effektiv måde at imødekomme og appellere til unge konfirmander, fordi de typisk har nemmere ved at relatere til gospelmusikken og dens moderne lyd end “almindelige” salmesange, der normalt synges i de danske kirker. Gospel-genren er således med til skabe en anderledes og mere nutidig oplevelse, som konfirmanderne kan identificere sig med, og som skaber livsglæde og bidrager til, at de engagerer sig og deltager aktivt.

En gospel workshop for konfirmander med Århus Gospel Kvartet kan sammensættes på mange forskellige måder. Den kan f.eks. blot vare et par timer eller en hel dag, hvilket er en fordel, fordi det giver tid til fordybning. Og workshoppen kan eksempelvis kulminere i en gospeloptræden til en gudstjeneste for sognet eller en lille gospelkoncert for forældre og pårørende.

Vi hjælper gerne med rådgivning og planlægning af et målrettet, individuelt program og har mange års erfaring med gospel workshops for konfirmander. Kontakt os uforpligtende på tlf. 6910 3350 eller info@gospelmusik.dk for forespørgsel eller booking af konfirmand gospel workshop med Århus Gospel Kvartet.

.