Loading images...

Koncert

Koncerter med Århus Gospel KvartetGospelkoncert

Både nye gospelsange og gamle ”kendinge” som f.eks. Oh Happy Day og Amazing Grace er på programmet, når Århus Gospel Kvartet optræder.

“Vi gør altid meget ud af at involvere publikum i koncerterne. Gospel er jo i virkeligheden ikke koncertmusik, men de sortes kirkemusik i USA.”, siger gruppens pianist og tovholder Jakob Gunnertoft. Han har ligesom flere fra gruppen selv været i USA og oplevet gospelmusikken, som den bruges der.

Koncepter og tilbud med Århus Gospel Kvartet

Nedenstående er er eksempler på, hvad vi tilbyder. Hvis du har andre ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os uforpligtende på tlf. 2622 7896.

 • Kirkekoncert
  Århus Gospel Kvartet har stor erfaring med netop kirkekoncerter og gør meget ud af at involvere publikum undervejs bl.a. i fællessang. Repertoiret er en blanding af kendte og mindre kendte gospelsange, evergreens og evt. julesalmer, hvis årstiden passer. Kvartettens størrelse betyder, at vi også fint kan være i meget små kirker. Vi medbringer altid eget anlæg og lys. Varighed ca. 70 min.
 • Privat fest
  Book Århus Gospel Kvartet til et indslag i forbindelse med din private fest f.eks. bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum, sølvbryllup osv. Vi kan synge sange efter dine ønsker eller involvere gæsterne, så stemningen løftes og gæsterne rystes sammen.
 • A cappella sang
  Book én af Århus Gospel Kvartets solister eller alle tre til a cappella sang. De fleste kirkerum er velegnede med deres lange rumklang til et solistisk indslag uden akkompagnement. Dette kan især være et smukt indslag i forbindelse med vielse eller begravelse og kræver ingen opstilling af lyd osv. Solisten kan bare rejse sig og synge. Indslaget kan også benyttes i forbindelse med en tale f.eks. under en bryllupsfest. Eller de tre sangere kan synge udenfor kirken umiddelbart efter vielsen eller under receptionen.
 • Gæstesolist eller med band
  Århus Gospel Kvartet har gennem tiden optrådt med en lang række af dygtige gæstesolister.
  Kontakt os på tlf. 2622 7896 for at høre om mulighederne

Århus Gospel Kvartet tilbyder også gospelworkshop >.