Loading images...

Gæstesolister

Århus Gospel Kvartet med gæstesolisterÅrhus Gospel Kvartet & gæstesolist(er)

Århus Gospel Kvartet kan til gospelkoncert engageres med forskellige gæstesolister heriblandt Miriam Mandipira, Debbie Cameron, Charlotte Roel (UK), Bob Bailey (USA), James Sampson, Laura Kjærgaard, Linda Andrews eller Gregory Boyd (USA) m.fl.

Sangerne i Århus Gospel Kvartet har med deres professionelle virke og kons. udd. i bagagen et musikalsk niveau, som gør det attraktivt for de fleste solister at optræde med gruppen. Derfor kan Århus Gospel Kvartet som udgangspunkt bookes sammen med de fleste kendte danske solister. Det er dog ikke alle, som vil fungere godt i en gospelkontekst, hvorfor vi i nogle tilfælde vælger at ændre genre og repertoire alt efter omstændighederne og arrangørens ønsker.

Århus Gospel Kvartet kan ligeledes udvides med flere musikere eksempelvis bassist, trommeslager og guitarist. Ønskes flere sangere for at opnå en større klang anbefaler vi til det professionelle gospelkor Gunnertoft Gospel Singers med sangere fra hele landet heriblandt også sangerne fra Århus Gospel Kvartet.

Se kalender >.